Заборавете на 69, пробајте ја позата 77 за вистинско уживање во сексот!Дали сте слушнале за секс позата наречена лажица? Таа е совршена за така наречениот лежерен утрински секс, бидејќи не подразбира никакви телесни акробации.
Всушност, неговата предност е во тоа што со многу малку движења и труд се овозможува совршена стимулација на жената и мажот. Таа е совршена за така наречениот лежерен утрински секс, бидејќи не подразбира никакви телесни акробации.
Во оваа поза, која многумина ја нарекуваат 77, и мажот и жената лежат странично, со тоа што тој лежи зад жената. Жената би требало да ги собере нозете, што дополнително ги зајакнува допирите за двата партнери, а тоа е истовремено и најдобриот начин да се стимулира точката Г.
Исто така, мажот може со раката дополнително да го стимулира женскиот полов орган.