За утре се најавува голема After School Party на најзабавниот парк во градотУтре, 10-ти јуни, среда, ќе се случува големо отворање на најзабавниот парк во градот, Аква Парк кој е среќа за сите големи и мали.


Се најавува голема After School Party, каде што ќе Ѕвони од насмевки, џагор, смеа, забава и мнооогу изненадувања. Сите правци ќе водат кон местото  кое во текот на целото лето ќе лади и освежува, забавува и изненадува.