За неколку минути ова девојче изгуби 254 пријатели на Фејсбук, само поради оваа фотографијаСтефани е девојка која одлучила да биде поинаква од другите, така што таа се одлучила да каже збогум на бричењето под пазуви.


Фотографијата која ја постирала не им се допаднала на многу од нејзините пријатели, и истиот момент голем број од нив ја избришале од листата пријатели.

Погледнете ја фотографијата:


stefani2