За Јарците може да биде непријатен ден, за стрелците можности за парични добивки – Што велат ѕвездите за денес?ОВЕН
Овните ќе се подготват многу сериозно и одлучно за спроведување на своите задачи во четврток. Сепак, постои можност да имате повеќе обврски и во вашата желба да се справите со сите одеднаш, нема да успеете. Можни се загуби и грешки од ваша страна.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12