За 10 секунди најдете го тажното човече!Оваа слика е замислена како потсетник за тоа дека кога сте уморни или под стрес, мозокот има природна тенденција да го бара негативното во сè, а во овој случај, тажниот карактер.

Обидете се да го најдете, независно од тоа колку време ќе ви биде потребно.


Ако не успеете да го најдете, според психолозите вие ​​сте многу чисти и позитивни.

taznocovece