Време е за лесна фризура: ПлетенкаПовеќето фризури што ги гледаме на модните писти се убави за гледање, но и не толку забавни кога ќе се обидеме да ги направиме сами дома.


Оваа сезона пак, има многу нови стилови на косата кои се „носливи“ и кои се лесни за да се направат дома. Плетенки во сите стилови се појавуваат на сите модни ревии, од цврсто направени, преку тенки мали плетенчиња, до крајно лабави и истапирани плетенки.

Еве неколку предлози за вашата најнова фризура… 

И за крај легендарната Кејт Мос со истиот изглед кој беше модерен и пред неколку години…