Вредносни ваучери од dm – совршен подарок за 8. март!Дали сте запознаени со вредносните ваучери од dm, кои се совршен подарок за секоја пригода?


Во пресрет на 8. март, Ви нудиме едноставен и брз начин да дојдете до соодветен подарок, независно дали станува збор за деловни партнери од „понежниот пол“, или едноставно, за некоја драга личност во вашиот живот.

Како осмомартовски подарок, вредносните ваучери се одличен избор и за компании кои сакаат на своите колешки да им го честитаат празникот, за што нудиме и можност за плаќање на фактура.


Благодарение на неговата удобност, насекаде во светот ваквиот вид на дарување е многу проширен и популарен, а благодарение на мотивите вредносните ваучери од dm совршено се вклопуваат како подарок за секоја прилика. Ваучерите може да се набават во сите dm дрогерии во вредност од 350, 500 и 1.000 денари, а сопственикот на вредносниот ваучер може да го искористи истиот како платежно средство во сите дрогерии на dm и да си ги набави своите омилени производи.

Честитајте го Денот на жената на еден посебен и индивидуален начин.
За повеќе информации обратете се на нашата e-меил адреса: info@dm.mk или на телефонскиот број: (02) 3222 733. Ве очекуваме!