Водолија: Немојте да се мачите да ја промените, ќе се бори со сите сили да остане различна и незамисливаПовеќето луѓе се стремат да се вклопат во општеството и да бидат како другите. Водолијата има свој сопствен филм што го режира. И, воопшто не и пречи дека може да не одговара на вкусот на сите.

Никогаш не се обидувајте да ги задржите во некои окови без слобода и независност да работат слободно во вселената без никакви пречки.

Водолијата не се вљубува лесно. Таа луѓето ги перцепира првенствено како пријатели и е длабоко емотивно поврзана со нив. Кога ќе се зауби, тогаш ќе го насочи целото внимание на личноста што ја сака и ќе биде неверојатно лојална. Таа секогаш се обидува да го задржи вниманието на партнерот, но и да остане независна.

Разумниот партнер ќе ги цени овие два многу пријатни квалитети. Водолијата е многу привлечна и не е секогаш свесна колку тврди дека не е доволно добра личност во општеството, таа честопати се фаќа за потсвеста размислувајќи за тоа колку е совршена.

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2 3