Водителката Јелена Спенџарска им се врати на колегитеВодителката Јелена Спенџарска им се врати на колегите. Таа синоќа заедно со колегите беа на свадбата кај нејзината поранешна колешка од Канал 5.


svadba2


 

 

spangarska