Во овој српски спот тие навистина имаат секс (Видео)Љубовната сцена во видео записот за песната „Љубоморан“ од Moby Dick не е одглумена, пишуваат српските медиуми.


Медиумите пишуваат дека пејачот и пејачката за време на снимањето на спотот тие навистина имале секс. Станува збор за Срѓан и Александра Перовиќ кои може да ги погледнете зад малите екрани: