Во овие пози секој пенис е големЖените велат дека ако не сте многу надарени не треба да очајувате. Сексуалниот живот и задоволство може да се спаси со одредена поза во која пенисот изгледа подолг, а задоволството поголемо.


Иако некои жени го имаат мислењето дека големината не е важна туку техниката, многу мажи се загрижени за големината на пенисот, пишува reporter.mk.

Кучешка поза


Оваа поза е идеална за мажите, но и за Г-точката на жените. Мажите имаат контрола, а жената може да ги свитка нозете, со што го стеснува вагиналниот канал и го зголемува задоволството.

Стоечка поза

И жената и мажот стојат, жената е свиткана во половината, а мажот е зад неа. Со оваа поза се овозможува голема стимулација, а бидејќи нозете се малку потстегнати, пенетрацијата е поголема.

Испреплетете се

Жената лежи на стомак потрпена на лактовите, едната нога ја исправува, другата ја свитукува во коленото. Пенетрацијата е подлабока.

Мисинерска со прекрстени нозе

Интересна поза која можеби не сте ја пробале. Имено, жената лежи на грб, а мажот и ги прекрстува нозете и ги подигнува. Стручњаците велат дека со таквото стискање пенетрацијата е навистина интензивна.