Во колку часот сте родени? ТОЧНИОТ ЧАС ја крие тајната на вашата личност!Не е важно дали сте родени наутро, попладне или доцна во ноќта. Некои од нашите постапки, ставови и расположенија ќе бидат подобро разбрани ако ја знаеме бројната вибрација на часот на нашето раѓање.


Како што секој ден од месецот има своја нумеричка вибрација, така и секој час од денот има одредена астролошка фреквенција, што во голема мера влијае на осцилациите на нашиот биоенергетски полнеж.

24-часовниот круг е поделен на шест нумерички станици.


Првата нумеричка станица е помеѓу полноќ и 4 часот наутро, втората помеѓу 4 и 8 часот, третата помеѓу 8 и 12 часот, четвртата помеѓу 12 и 16, петта помеѓу 16 и 20, а последната помеѓу 20 и полноќ.

Ноќни часови – За оние родени помеѓу 20 и 24 часа


Страни: 1 2 3 4 5 6 7