Владо Јаневски – концертот што сите го очекуваме со нетрпениеУште само 3 денови… не заборавајте да обезбедите карта за концертот што сите го очекуваме со нетрпение, Владо Јаневски 3-ти април, СЦ Борис Трајковски.


vlado11

vlado12