Виц за 8 март кој руши рекорди: Каков поклон ми купи мојот романтичен сопруг– Душо, денес за малку ќе ти купев дијамантски прстен!
– О, колку си романтичен!
– Си ги преброив парите… и ти купив кифла со мармалад… :)))