Виц: што треба да направи еден маж, ако го викнат на пиво после работа | Lady

Виц: што треба да направи еден маж, ако го викнат на пиво после работа


Ќе дојдеш ли да пиеме по едно пиво после работа?
– Не можам, треба да брзам за дома.
– Зошто?
– Да готвам.
– Ти не ли беше женет?
– Женет сум.
– Па жена ти не ли е дома?
– Дома е.
– А што, болна ли е?
– Не. Гладна е 🙂