Виц: Кога таткото го викнал зетот на по една ракија :)Влегува таткото ненадено каj керката во соба, jа гледа користи вибратор.

-Керко ма, за тебе маж нема ли ма?

-Не беее, јас сум модерна девоjка, несакам да ме оговараат насекаде …

-Следната вечер, се врака ќерката дома, го гледа таткоти и со две чаши ракија и вибраторот на маса
-Што правиш бе, нормален ли си?

-Ништо ќерко што се лутиш, го викнав зетот на по една ракиjа :)))