Вистинската жена не трча по среќата. Таа не трча по ништо! Ова се 10те заповеди на вистинската женаДенес во мода се стереотипните улоги “бизнис дама”, “жена-вампир”, “кучка”, “русокоса”. А во исто време секоја жена е уникатна и различна од сите други. Ова се 10те заповеди на вистинската жена.


1. Вистинската жена не трча по среќата.

2. Сегашноста е најинтересна и најважна од сè.


3. Да си вистинска жена е голема привилегија.

4. Вистинската жена го почитува свој ритам.

5. Вистинската жена се става себеси на прво место.

6. Вистинската жена не плаќа данок “јавно мислење”.

7. Вистинската жена ја надраснала “добрата девојка”.

8. Вистинската жена не разигрува драмата “Колку е тежок животот ми”.

9. Осаменоста за вистинската жена е подарок.

10. Таа си ја сака својата возраст.