Вистинската љубов не ги брои годините … така? (Фото)71-годишниот мултимилионер Џејмс Голдштајн, е познат како Крокодилот Данди. Тој има нова, 25-годишна руска убавица.


Вистинската љубов не ги брои годините … така?

ljubov10


 

 

Страни: 1 2