Вистинска убавица: Погледнете ја сопругата на Озкан од ПарампарчеТолга Текин или познат како злобниот Озкан од хит серијата „Парампарче“ има преубава сопруга. Тој со неа стапи во брак пред неколку години.


Погледнете каква убавица е неговата нежна половина: