Вистината за свадбените фотографииЧовек се жени заради фотографиите. Сигурни сме во тоа, особено што се однесува до жените.


И сосема е разбирливо, бидејќи само на свадбениот ден ќе видите најубав фустан, идеална фризура, беспрекорен маникир и мажот ќе има време да ве прегрнува речиси 3 часа.

Само на свадбениот ден ќе можете да ја соберете целата фамилија и сите пријатели на куп, кои исто така ќе бидат облечени пристојно. 


Фотографиите се спомен за цел живот.

Ако судиме по филмовите и романите, свадбените фотографии ќе не загреат во долгите ноќи.


Што сепак стои зад убавите свадбените фотографии?

Тоа го знаат само свадбените фотографии.

И ние, бидејќи имаме цел куп докази за тоа дека фотографирањето воопшто не е само “да штракаш”.