Викаш сите се исти? Не друже грешка си… Малку се таквите денес, многу малку, но ако најдеш некоја таква, чувај ја, немој да и го скршиш срцето …Викаш сите се исти?
Не друже грешка си. Има такви девојки, кои не ти претставуваат обврска, туку подршка во животот, за неа нема да ти требаат пари за да го добиеш нејзиното внимание, која ќе биде среќна ако ја однесеш на некое ваше место или да одгледате некој филм, него да ја однесеш во некој скап кафич. На која нема да и биде важно дали возиш нешто, која нема да бара ништо од тебе, никакви поклони, која би се израдувала на обичен цвет. Која не ни помислила на друг се додека ја цениш и пазиш. Ќе те подржува во се што правиш, ќе ти простува секакви глупости. Твојте сонови ќе станат и нејзини. Ќе те сака несебично, со целото срце, без оглед на последиците…
Малку се такви денес, многу малку, но ако најдеш некоја таква, чувај ја, немој да и го скршиш срцето поради лесни девојки, не ја давај на никого и сакај ја, затоа што имаш нешто што вреди повеќе од илјада такви за една ноќ.


Facebook статус: Дејан Велевски