Видете која пејачка доби 10.000 рози!Пејачката Џордин Спаркс доби 10.000 рози од долгогодишниот пријател Џејсон Дерута. Тој ја изненади со импресивен број цвеќиња. Потоа Џордин откако го видела изненадувањето, вљубената двојка подарила дел од розите на персоналот на хотелот.