(ВИДЕО) Учителот заминува во заслужена пензија, но погледнете какво изненадување му подготвија на последниот час | Lady

(ВИДЕО) Учителот заминува во заслужена пензија, но погледнете какво изненадување му подготвија на последниот час


За учителот Луиз Антониј дојде време да го одржи последниот час во школото од кое заминува во заслужена пензија, но учениците му подготвиле изненадување какво што тој не очекувал.

Погледнете: