Видео: Со три чекори до совршено обликувани нозеАнгелот на Викторија Сикрет, Роузи Хантингтон Вајтли, за своите совршено обликувани нозе, треба да му заблагодари на австралискиот промотер на здрав живот Џејмс Дајган.


Дајган е оснивач на бодизмот, стил на вежбање познат меѓу светските убавици, и автор на книгата за здрава исхрана

Clean&Lean, поради која многумина постигнаа совршена линија без попратниот јојо ефект.  


Погледнете во неговото најново видео, како со само три чекори може да постигнете совршени нозе.