Видео што буди емоции: Никола станал од инвалидската количка и заиграл на свадбата на својата сестраНикола пред три години претрпел тешка сообраќајна несреќа, при која се здобил со силен удар во главата.


Меѓутоа, кога станува збор за љубовта, ништо не е невозможно. Доказ за тоа е Никола Рагуж од Мостар, кој покрај тешката болест, заиграл на свадбата на својата сестра.

Никола требало да оди на операција за пресадување на матичните клетки во Австрија, а цената на операцијата изнесувала 14 000 евра. Средствата хуманитарно биле собрани, а тој отпатувал на судбоносните, три операции.


Погледнете го видеото на следната страна кое е старо три години, а сè уште буди емоции:

Страни: 1 2