ВИДЕО: ПОСВОИЛА МОМЧЕ КОЕ НИКОЈ НЕ ГО САКАЛ – 28 ГОДИНИ ПОДОЦНА СЕ СЛУЧИЛО ЧУДО
Се тестирал и дознал дека одговара како донор на бубрег. Без размислување се согласил да и подари бубрег на жената која го одгледала.

Џордан ја направил најголемата жртва за својата мајка и на крај сè поминало најдобро. Ингеборг и Џордан брзо се опоравиле од операцијата.


Ингеборг направила сè за Џордан, а на крај тој го направил истото за неа.

Извор: Среќа.мк

Страни: 1 2