Видео од Струга – Се качил на кран и погледнете како ја изненади својата девојкаЕдно момче изнајмло кран во кој се качило до врвот на кафе бар во Струга во кој седела неговата девојка, информира Охрид1.


Тој потоа клекнува и ја запросува својата сакана.

Погледнете го видеото на следната страна:


Страни: 1 2