ВИДЕО: Невеста го расплака младоженецот, додека чекореше кон олтаротВо видеото, познатата пеачка Марија Холанд Тосе од Норвешка започнува да ја пее омилената песна на младоженецот „You Raise Me Up“, а потоа му го предава микрофонот на својот татко Чарлс, кој има порака за својот зет Рони Идсвек.


Погледнете го целото видео: