ВИДЕО: Лејди Гага ексклузивно: Marry the NightПогледнете ја изведбата на Лејди Гага на нејзината песна Marry the Night во специјално издание за Денот на благодарноста. Секогаш е оригинална и креативна, нели? Оваа девојка магично успева многу од своите песни да ги претвори во светски хитови – браво!