Видео кое освојува: Македонец ја однел својата сакана во луксузен ресторан, па еве какво изненадување и приредилАлександар и Милена се пар кои веќе добро се познаваат, но ни крај памет на Милена не и текнало дека нејзиниот сакан и подготвува изненадување.


Александар ја одвел неговата сакана Милена на романтична вечера во ресторанот „Mr Fisher Restaurant“ во Приштина, но во аквариумот се случило нешто неочекувано. Се појавил нуркач со порака „Милена ќе се омажиш ли за мене?“