(ВИДЕО) Ќерка му носеше кратки панталончиња – Погледнете каква лекција и одржа нејзиниот таткоКендал (14), често носела куси панталони, па на крај нејзниот татко Џејсон се одлучил да и одржи лекција за модата. Тој облекол слични панталони и го снимил видеото.


„Ти носиш жешки панталони во јавност? Тогаш и јас!, и рекол татко и, а ќерката му одговорила дека нејзините панталони воопшто не се толку кратки.

„Па, тогаш не се ниту моите”, одговорил нејзиниот татко.


Погледнете го видеото на следната страна:

Страни: 1 2