(ВИДЕО) Две девојки влегоа во реката за да направат селфи, а потоа мораа да бидат спасени од целото селоДве девојчиња во Индија се најдоа во животна опасност, откако решија да влезат во реката Панч за да направат селфи.


Кога стигнаа приближно до средината на реката, нивото на водата нагло се зголеми и тие останаа заробени, пишува Индија денес.

Мештаните и полицијата мораа да ги спасат со јаже, но на крајот успеаја да ги спасат


Девојките, наводно, се одвоиле од групата со која патувале и отишле во реката за да направат „совршено селфи“. Тие, наводно, биле заробени во реката за еден час.

За видеото на следната страна


Страни: 1 2