Loading...

(Видео) Девојче со Даунов синдром и ги зема микрофонот и сцената на познатата хрватска пејачка


Додека свој музички настап на саемот за венчавки имаше популарната хрватска пејачка Жанамари Перчиќ едно мало девојче со Даунов синдром и го украде микрофонот, почна да пее и да игра на . Девојчето и` го зема микрофонот и почна да пее и да игра на сцената.

Погледнете го видеото: