Верувањата кои постојат: Месецот на свадбата ја дефинира среќата во семејствотоАвгуст – месецот на семејната хармонија. Меѓусебно разбирање и поддршка меѓу сопружниците и пријателски односи меѓу децата и родителите.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13