Верувањата кои постојат: Месецот на свадбата ја дефинира среќата во семејствотоАприл – семејниот живот на паровите во брак во април, ќе биде шарен. Ќе се врти среќа и хармонија со разори и незгоди.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13