Верувањата кои постојат: Месецот на свадбата ја дефинира среќата во семејствотоМарт – тоа е месец кој разурнува. Младото семејство наскоро ќе мора да се раздели од својата родна земја, а потоа и децата ќе ја бараат среќата низ странските земји.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13