Верувањата кои постојат: Месецот на свадбата ја дефинира среќата во семејствотоНоември – навестува семејно богатство и изобилство. Младенците ќе живеат во раскош и луксуз. Успеси ќе постигнуваат финансиските прашања.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13