Верувањата кои постојат: Месецот на свадбата ја дефинира среќата во семејствотоОктомври – Стабилност и сигурност од овој брак не очекувајте. Тешкотиите и проблемите го потопува семејството постојано.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13