Вашиот датум на раѓање открива што ќе ви се случи во иднина! | Lady

Вашиот датум на раѓање открива што ќе ви се случи во иднина!


1. Личностите родени во првиот ден од било кој месец во година, или носат единица како личен број, се големи автократи. Тоа е само почеток, но тие се секогаш наклонети кон своите амбиции, желби и дела. Факт е дека имаат навистина среќа, често се на тронот или пак се родители или политичари. Вистина е дека сакаат моќ, слава, успех и пари, но мал дел од нив доаѓаат до тоа. Овие лица би требало да се чуваат од љубоморните лица и оние кои не сакаат да напредуваат духовно

2. Родени во вториот ден, имаат потреба да се истакнат преку љубовта. Нестабилни се кога треба да донесат некоја одлука, емоциите ги прават безпомошни. Мораат повеќе да спијат, одмараат, имаат јака перцепција и видовитост. Овие луѓе знаат да раководдат со пари, способни се да се разбиваат економски и да напредуваат. Ваквите лица се добри за советници. Лицата родени на овој ден би можеле да го пропатуваат целиот свет.

3. Родени на третиот ден во месецот, представени се како личности кои имаат доверба во себе. Таа доверба може да се покаже повеќе како религиозен принцип отколку оптимизам. Добри глумци и способни личности да го забавуваат друштвото. За нив децата се среќа. Често се жртви на насилство, па дури и во недолични планови кај своите сопарници. Навистина интелигентни, образовани, бараат партнери со високо образование. Големи патници.

4. Родени во четвртиот ден од месецот, иако поврзани со Сатурн, кај нив материјализмот е нагласен. Моето искуство е дека се несреќни во љубовта. Секогаш имаат развод или крај на врската доколку се наоѓаат пред брак. Ги сакаат децата и тие се нивната голема среќа. Навистина способни да заработат. Го сакаат престижот, елеганцијата, нивото, класата. Имаат здравственипроблеми со црниот дроб, крвта.

5. Родени во петиот ден во месецот, навистина чудни луѓе, или имаат проблеми со
комуникацијата со другите, или пак се способни за се. Добри водители, преговарачи, склучувачи на контакти со другите, имаат сила за завршат се што ќе испланираат. Често барачи на правда. После земскиот живот, и понатаму живеат во мислите на народот.

Страни: 1 2 3 4 5 6