Валандовчанка се омажи за Индиец: Тие направија незаборавна свадба во Валандово (Фото)Марија и Арвин ја крунисаа својата љубов со брак.


 

Тие направија незаборавна свадба во Валандово со низа македонски и индиски обичаи.