Вагата е најубавата, жената Бик најдобрата, но сите паѓаат пред дамата родена во овој знак


Алфа женка, амбициозна, дисциплинирана, организирана, трпелива, одговорна, практична, одлучна, бестрашна, фокусирана на целта и среќна само кога ќе стигне до неа- таа е сево ова.

Како типична претставничка на групата на земјени знаци, стои цврсто на земјата, и не е склона кон фантазии туку живее во реалноста и го зема најдоброто што може. Поради својата непоколеблива амбиција постојано се движи напред, често се остава позади себе, а да ја отргнете од патот по кој тргнала не е лесно.

Таа е жена во знакот на Јарец, и неверојатно силна жена!

Дали знаете пред кого стоите? Бидете сигурни дека наскоро и доброволно ќе клекнете, кога ќе сфатите за каква жена станува збор. Она што секој просечен маж би го исплашило, таа ќе го изнесе достоинствено и ненаметливо, за што секој маж би се запрашал дали воопшто е достоен да биде со неа.

Ако се случи љубов, бидете сигурни дека ќе има силен оган кој ќе биде одржуван од нејзината одговорност, должност и посветеност. Со неа секој ден станувате подобри и подобри, додека еден ден не сфатите дека од крастава жаба сте прераснале во принц, благодарение на оваа жена.

Текстот продолжува на втората страна:

Страни: 1 2 3