Ужасниот силикон на ѕвездитеМоже да имаш многу пари и пристап до најдобрите пластични хирурзи во светот, но тоа не гарантира убавина. Тоа го докажуваат некои холивудски ѕвезди. Ставањето на силиконски импланти во градите е една од најчесто извршуваните постапки во светот. Ефектот сепак не е секогаш добар.


Погледнете ги ѕвездите со повеќето чуден изглед на градите: