Loading...

UNDERFEST 2019 го потврди Горазд Китановски


Горазд Китановски (Kenny The Heartist) е артист кој сеуште трага по точната дефиниција за неговата уметност.

Очекувајте симбиоза од поезија, хип хоп, и stand up comedy проследена со амбиентална музика. Досега има настапувано на повеќе културни настани во Скопје како и фестивали и улични перформанси низ Европа.

Горазд Китановски ќе се претстави на UNDERFEST 2019 во неделата на 07 април, 2019-та година. Влезот за сите посетители е бесплатен.

ЛИНК од НАСТАНОТ – https://www.facebook.com/events/293336504797381/