ULTIMATE MUSIC WEEKENDАвалон Продукција со огромно задоволство Ви претставува “ULTIMATE MUSIC WEEKEND” со


Morrissey – 16.10.2015 СРЦ Кале

Apocalyptica – 17.10.2015 СРЦ Кале


Како што предходно Ви најавивме Скопје и Македонија,ќе имаат ретка можност во еден викенд да бидат домаќини на Великанот на  британската и светската музичка сцена,за прв пат во Македонија- Morrissey, и секако еден од  најатрактивните live бендови во светот Apocalyptica!

Влезниците веќе се во продажба преку продажната мрежа на КупиКартиЗаСе.