Црвенокоса како Дефне: Погледнете како изгледа сопругата на Синан од „Вљубениот ерген“Салих Бадемчи(32), кој ја игра улогата на Синан од комедијата „Вљубениот ерген“, досега можевме да го видиме и во други серии кои се емитуваа досега.


Салих живее во Истанбул заедно со својата сопруга Имер Озгун со која е во брак од 2015 година.

Убавата Имер доста наликува на неговата колешка Дефне. Погледнете ја: