Трите хороскопски знаци кои секогаш изневеруваат


Неверството има многу лица и имиња. Едни го нарекуваат “предавство”, други “ништо посебно”, за трети е нешто потребно, а четврти – апсолутно неоправдано.

Едвај хороскопскиот знак може да даде прецизна дефиниција на природата на еден човек, но сигурно дава одредена нијанса на неговото однесување.

Што се случува, сепак, како се потпреме до личните односи? Сега ќе ви откриеме кои знаци се најмногу склони кон неверство.

“Златниот медал” во изневерите секогаш се држел од стрелците. Нема маж Стрелец, кој што не изневерил. Интересно е дека и самите не веруваат кога ќе сторат нешто такво. Во главата им е дека тоа не е нешто лошо, дури напротив – правото на секој човек е да биде среќен. Стрелецот може да е огнен знак, но поседува извонредно количество од цртите на воздушните хороскопски знаци, како сонот за вечна слобода и цврстиот отпор.

Страни: 1 2 3