Три хороскопски знаци што ги очекува среќа во наредните 6 месециБик
Биковите се ентузијасти во љубовта. Кога ќе се вубат, нивниот партнер го претставува центарот на светот. Секоја нова љубов кон Овните е исто толку прекрасна како и првата. Тие го започнуваат со ист жар. Понекогаш тие се непослушни, ги искажуваат своите чувства премногу агресивно, за да можат да го исплашат партнерот. Тие сакаат да користат љубовни фрази, што го прави партнерот многу забавен. Страста на овенот е нивниот меч со две острици и треба да внимаваат самите да не страдаат од тоа.

Во текот на следните 6 месеци, Биковите би можеле да донесат некои важни одлуки во животот. Работите што веќе не се релевантни можат да бидат отфрлени. Оваа година станувате позрели. Планетите Сатурн и Јупитер ќе дејствуваат во ваша корист за да ги иницираат работите што се најсоодветни за вас на долг рок. Во текот на годината, од ваша страна се очекуваат некои жртви кога станува збор за вашиот личен живот.


Страни: 1 2 3