Три хороскопски знаци кои задушуваат во љубовтаДа сакаш силно и да си верен на човекот до тебе е квалитет што се помалку луѓе го поседуваат. Меѓутоа, има една љубов која е толку силна и задушувачка дека конечно се покажува нешто друго освен вистинска. Кога ќе му дадеш слобода на човекот до себе, тогаш сакаш вистински.


Бик

Опседнат е најблаго речено. Во почетокот тоа се луѓе кои не се заинтересирани многу каде е нивната партнерка и со кого го поминува слободното време. Заведена од својот партнер таа дава чувство дека тој е со човек кој нема проблеми со љубомората и силната задушувачка љубов. Колку посериозни стануваат нивните односи тогаш претставниците на овој знак веќе не гледаат потреба да ја прикријат љубопитноста и испрашуваат постојано кој каде бил, што правел и слично.


Страни: 1 2 3