Три хороскопски знаци кои ќе го скршат срцето на Водолијата – кој најдобро се согласува со нив?!Овие хороскопски знаци успеваат да ја привлечат Водолијата и да ја натераат да се заљуби… подоцна и да му го скршат срцето.
Ако познавате претставник на овој знак, ќе знаете дека Водолијата е меѓу најсамостојните личности што можете да ги сретнете. Тие ретко се заљубуваат и обично се оние кои имаат поголема контрола во своите врски. Но, како што секое правило има исклучок, така и овде – некои хороскопски знаци успеваат да го пронајдат слабото место на Водолијата и да го искористат тоа.


Еве ги трите хороскопски знаци со кои врската со Водолија најчесто завршува со скршено срце:

Страни: 1 2 3 4 5