Три годишно детенце болно од леукемија посака желба – Волонтерите му го остварија сонот (Видео)Мало дете кое боледува од леукемија му исполнија желба така што посака да има своја приколка со која ќе може да се вози подалеку од болничкиот кревет. 


Волонтерите од непрофитнатата организација „Little Wishes“ му го остварија сонот и Менон доби можност да излезе на покривот од болницата.

Погледнете го видеото на следната страна


Страни: 1 2